Infoa orkestereista ja ryhmistä


ORKESTERIT

Yksilöopetuksen ohella leirillä osallistutaan yhteismusisointiin jousi-, haitari- sekä puhallinorkestereissa. Rytmiorkesterissa puolestaan musisoivat rumpalit, pianistit sekä kantelistit. Orkestereihin ei tarvitse ilmoittautua erikseen, paitsi jos osallistut leirille pelkästään puhallinorkesterilaisena. Puhallinorkesterileirille pääset ilmoittautumaan tästä!


MUUT RYHMÄT 

BIISIPAJAssa tehdään biisintekemiseen liittyviä harjoituksia monipuolisesti ja rennolla meinigillä. Tunneilla sävelletään sekä yksin että ryhmässä ja opetellaan myös laulun sanoittamista. 

BÄNDI on tarkoitettu ensisijaisesti oppilaille, joilla on pää- tai sivuaineenaan laulu tai jokin bändisoittimista (kitara/banjo/mandoliini, basso, rummut, laulu, piano). Jos tilaa jää, myös muut leiriläiset voivat osallistua bändiin. 

BÄNDIN LISÄMAKSU 30€.

KUOROon ovat tervetulleita kaikki! 


MUHAn eli musiikin hahmotustaitojen tunneilla soitetaan ja lauletaan yhdessä ja opiskellaan hauskasti ja monipuolisesti musiikin teorian ja säveltapailun taitoja.

LEIRIMUHA I Tälle tunnille ovat tervetulleita kaikki n. 10- vuotiaasta alkaen! Oletpa ihan aloitteleva muhalainen tai haluat kerrata viime kesänä opittua. Tutustutaan muha I sisältöihin. “Niin hauskaa, että peppu pörisee!” lupaa Kalle-ope. 

LEIRIMUHA II Jatkoryhmä viime kesän muhalaisille tai 1-2 vuotta musiikkioppilaitoksessa muhaa opiskelleille, käsitellään muha II-III. Kalle-ope järjestää dinosauruksia, räjähdyksiä ja jännitystä!

MUHAPAJA "Teoriaa ja säveltapailua niin, että viiksi väpäjää!" 

Iltapäivän muhapajat  on tarkoitettu oppilaille, joilla on jo muhaopintoja takana musiikkioppilaitoksissa, mutta suorituksia on mahdollisesti jäänyt lukuvuoden aikana rästiin. Muhapajoissa musiikin hahmotusta opiskellaan ryhmässä, kunkin oppilaan yksilölliset tarpeet huomioiden.

MUHAPAJAN LISÄMAKSU 30€.


TANSSI on kaikille sopiva, hauska ja koordinaatiota kehittävä tanssitunti. Liikuntaa ja irrottelua päivään! 

TANSSIN LISÄMAKSU 10€.