Niittylahden musiikkileiri


Niittylahden musiikkileiri järjestetään kesäkuussa 11.-18.6.2023! 

Niittylahden musiikkileiri on lapsille ja nuorille suunnattu harrastus- ja vapaa-ajan leiri, jonka keskeinen tavoite on tarjota kesäkaudella laadukasta ja monipuolista musiikinopetusta vasta-alkajista edistyneisiin. Soitinvalikoimaan kuuluvat piano, puhaltimet, harmonikka, laulu, kantele sekä jousi-, lyömä- ja  bändisoittimet, kaikkiaan 21 soitinta.

Jokainen leiriläinen saa musiikkileirillä päivittäin 30-45 minuutin mittaisen oman instrumentin yksityistunnin. Yksilöopetuksen ohella osallistutaan yhteismusisointiin jousi-, haitari- sekä puhallinorkestereissa. Rytmiorkesterissa puolestaan musisoivat rumpalit, pianistit sekä kantelistit. Niittylahdessa voi opiskella myös musiikin hahmotusaineita (muha/mupe). Leirillä on myös kuoro- ja bändiopetusta sekä aktiivista ohjattua vapaa-ajan toimintaa. 

Alle kouluikäisille lapsille on ihan oma muksujen musaleiri, jossa järjestetään kantele- ja leikkimuskaritoimintaa ikäryhmittäin. Leiriohjelmaan kuuluu päivittäin yleisölle avoimia monipuolisia konsertteja, joissa leiriläiset pääsevät näyttämään taitojaan, ja viikko huipentuu sunnuntaina suureen päätöskonserttiin! 

Lasten ja nuorten kanssa yhdessä leireilevät huippukivat soitonopettajat, leirinjohtajat, vapaa-ajanohjaajat sekä leirivanhemmat. Majoittuminen tapahtuu täysihoidossa upeassa luonnonläheisessä ympäristössä järven rannalla Pohjois-Karjalan opistolla, 15 km päässä Joensuun keskustasta. Halutessaan voi leirille osallistua myös päiväleiriläisenä. Ihan opistotalon edessä on bussipysäkki, ja bussit kulkevat kätevästi perille Joensuun keskustasta. 


Tervetuloa mukaan iloiseen joukkoon kesän parhaalle viikolle!!!

☀️☀️☀️