Niittylahden musiikkileiri 11.-18.6.2023

18.4. Huilu täynnä! Jos haluat varasijalle, lähetä viesti osoitteeseen niittylahdenmusiikkileiri@gmail.com 

23.4. Viulu, alttoviulu ja sello täynnä!

16.5. Klarinetti, saksofoni, laulu ja rummut täynnä!

Ilmoittautuminen 17.2.-15.5.2023 tai niin pitkään kuin paikkoja eri instrumenteissa riittää!

Varmista paikkasi leirillä ilmoittautumalla hyvissä ajoin: osallistujat otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä, ja erityisesti yöleirille voidaan ottaa vain rajoitettu määrä leiriläisiä. 


HUOM! Tarkistathan, että olet varmasti saanut ilmoittautumisesta vahvistusviestin sähköpostiin. Jos et ole saanut viestiä, ilmoittautuminen ei ole tullut perille. Tarvittaessa ota meihin yhteyttä mahdollisimman pian niittylahdenmusiikkileiri@gmail.com. 

PÄIVÄLEIRIlle voi tulla n. 7- vuotiaasta alkaen. Itsekseen päiväleirille osallistuvan lapsen tulisi kuitenkin osata lukea ja tuntea kello, jotta soittotunneille ja muihin aktiviteetteihin osallistuminen onnistuu lukujärjestyksen avulla. Leirillä on paljon aikuisia auttamassa, mutta aikataulu on hyvä osata leiriläisen itse hahmottaa.

YÖLEIRI on tarkoitettu 10- vuotiaasta ylöspäin. 

Leiri
Majoitus

Pidennetty soittotunti. Leiriläinen voi toivoa pidennettyä soittotuntia (45 min), jonka lisämaksu on 40€. Pidennetyn soittotunnin toiveet toteutetaan, mikäli kyseisessä soittimessa on tilaa. 

Pidennetty soittotunti (45 min) lisämaksu 40€
Haluan lainata soittimen leirin ajaksi

Sivuinstrumentti. Leiriläinen voi valita lisämaksusta (80€) myös opetusta sivuinstrumentissa. Sivuinstrumenttivalinta voidaan toteuttaa, mikäli kyseisessä soittimessa on tilaa. Pääinstrumenttivalinnat toteutetaan ensin. 

Yksilöopetuksen ohella leirillä osallistutaan yhteismusisointiin jousi-, harmonikka- sekä puhallinorkestereissa. Rytmiorkesterissa puolestaan musisoivat rumpalit, pianistit sekä kantelistit. Orkestereihin ei ilmoittauduta erikseen. 


HUOM! Ennen ryhmiin ilmoittautumista, tutustuthan huolellisesti Infoon orkesterista ja ryhmistä!

Ryhmät

Sisaralennus -50 € alkaen toisesta leirille tulevasta sisaruksesta (ei koske orkesterileiriläisiä tai Muksujen musaleiriläisiä)

Lääkitykset ja sairaudet. Leiriläisen oman turvallisuuden ja hyvinvoinnin vuoksi toivomme tietoa mahdollisista lääkityksistä (myös mielialalääkityksestä). Leirihenkilökunta ei voi ottaa vastuulleen leiriläisten lääkityksiä. Mikäli lapsella on säännöllistä erityishuomiota ja lääkehoitoa vaativa sairaus, suosittelemme päiväleiriä tai vanhemman käyntiä leirillä huolehtimassa lääkkeen antamisesta. 

Leiriläinen saa näkyä kuvissa yhdistyksen netti- ja somesivuilla (nimeä ei mainita)*
Leiriläisen nimen saa mainita kuvien yhteydessä yhdistyksen netti- ja somesivuilla.
Haluan tilata leirikuvan 10€
Leirin peruutusehdot

PERUUTUSEHDOT, NIITTYLAHDEN MUSIIKKILEIRI 2023 Leirimaksun palautus

Jos leiriläinen peruuttaa osallistumisensa 8.5. jälkeen palautamme 70% leirimaksusta lääkärintodistusta vastaan.

8.5. jälkeen ilman pätevää syytä peruutetusta leiristä perimme leirimaksusta 50%.

Sairastuminen leirin aikana

Mikäli leiriläinen sairastuu kesken leirin, palautamme loppuleirin ruokailukulut (minimipalautus 4 vrk). Emme palauta opetuksesta ja majoituksesta koituvia kuluja. Huolehdithan, että omat vakuutuksesi ovat kunnossa mahdollisten peruutusten vuoksi.