Niittylahden musikkileiri järjestettiin onnistuneesti Niittylahdessa 12.-19.6. Kiitos kaikille mukana olleille! 

 

 

 

 

 

 

   

 

 

Katso tästä video 2019 leiristä! 

Katso tästä video 2018 leiristä!

 

 

 

 

Kohta on jo Niittylahdessa kesä!

 

 

Niittylahden musiikkileiri järjestetään kesäkuussa 12.-19.6.2022! Se on lapsille ja nuorille suunnattu harrastus- ja vapaa-ajan leiri, jonka keskeinen tavoite on tarjota kesäkaudella laadukasta ja monipuolista musiikinopetusta vasta-alkajista edistyneisiin. Soitinvalikoimaan kuuluvat piano, puhaltimet, harmonikka, laulu, kantele sekä jousi-, lyömä- ja  bändisoittimet, kaikkiaan 21 soitinta.

Jokainen leiriläinen saa musiikkileirillä päivittäin 30-45 minuutin mittaisen oman instrumentin yksityistunnin. Yksilöopetuksen ohella osallistutaan yhteismusisointiin jousi-, haitari- sekä puhallinorkestereissa. Rytmiorkesterissa puolestaan musisoivat rumpalit, pianistit sekä kantelistit. Leirillä on myös kuoro- ja bändiopetusta sekä aktiivista ohjattua vapaa-ajan toimintaa. 

Niittylahdessa voi opiskella myös musiikin hahmotusaineita (muha/mupe). Alle kouluikäisille lapsille on ihan oma muksujen musaleiri, jossa järjestetään kantele- ja leikkimuskaritoimintaa ikäryhmittäin. Leiriohjelmaan kuuluu päivittäin yleisölle avoimia monipuolisia konsertteja, joissa leiriläiset pääsevät näyttämään taitojaan, ja viikko huipentuu sunnuntaina suureen päätöskonserttiin! 

Lasten ja nuorten kanssa yhdessä leireilevät huippukivat soitonopettajat, leirin johtajat, vapaa-ajan ohjaajat sekä leirivanhemmat. Majoittuminen tapahtuu täysihoidossa upeassa luonnonläheisessä ympäristössä järven rannalla Pohjois-Karjalan opistolla, 15 km päässä Joensuun keskustasta.

 

Tervetuloa mukaan iloiseen joukkoon kesän parhaalle viikolle!!!

☀️☀️☀️